2012-12-04: Jul i Brorfelde

Jul i Brorfelde

Handlingen i DR1’s julekalender “Julestjerner” er henlagt til Brorfelde ved Holbæk. Naturligvis er der i den anledning arrangementer på Københavns Universitets gamle observatorium. Hver weekend i december kan man mellem kl 10 og 16 opleve de gamle kikkerter, der vel at mærke stadig er fuldt funktions duelige og stadig er i brug. Måske ikke af Københavns Universitet, men af Brorfeldes Vennekreds og Københavns Astronomiske Forening (KAF). I erkendelse af, at ikke alle er lige så begejstret for stjernerne og universet som Bob og måske mere ligner Sus, er der mange andre aktiviteter på det gamle observatorium.

Medlemmer fra KAF er med til at bemande kikkerterne hver weekend op til jul. Her er lidt stemningsbilleder fra den første weekend.

Man må jo sige at DR har magt over det i år: Selv julesne har de sørget for!

Se mere på Jul i Brorfelde

Brorfeldes Vennekreds: Brorfelde.dk

Dr’s julekalender “Julestjerner”

Andre arrangementer: Forevisninger på Kroppedal

Det fantastiske Univers

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.