2013-10-24: Astrofoto om guideing

Torsdag d. 24/10 2013 holdt astrofotogruppen møde. Her var temaet “Guidning (Opsætning, tips og tricks) og Michael Stauning førte ordet. Dog ikke uimodsagt: Der var livlig diskussion over bordet og mangen en uklar detalje blev opklaret eller et opklarende spørgsmål blev stillet til forsamlingen.

Senere på aftenen samledes “nørderne” om en LXD75 (For de u-indviede: En Meade Computerstyret montering) som ikke kunne forbindes til en computer. Det tiltrak sig en del opmærksomhed og der var mange gode forslag til hvordan det problem skulle løses.

Faktisk gik det så vidt, at på det tidspunkt, hvor Deres ærbødige webmaster forlod mødet – klokken var da henad 23 – var monteringen aldeles adskildt og ivrige hænder bar vigtige dele, mens andre lige så ivrige hænder tilbød forskelligt værktøj.

Jeg håber at nøgleforvalter Niels fik folk ud på en pæn måde og aflåst Kroppedal for natten.

Det tegner godt for sæsonen.

Per Oleander

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.