Er KAF noget for dig?

Hvis du er en nysgerrig natur, hvis du undres over universets uendelige dyb, betages af en måneformørkelse eller bare nyder at stå ude under stjernerne en kulsort nat, hvor mælkevejens myriader af stjerner er bredt ud over himmelhvælvet, er KAF måske noget for dig.

I KAF prøver vi at holde benene på jorden, selvom hele universet er vores legeplads. Der er altid en, der gerne vil dele ud af sin viden eller diskutere en teori, man undres over.

Vi mødes på faste klubaftener, dels i Rundetårns mødelokale (første torsdag i måneden), dels på Kroppedal ved Høje Tåstrup (tredje torsdag i måneden). For de lidt mere nørdede, holder vi også astrofoto workshops den fjerde torsdag i måneden, også på Kroppedal.

Udover de faste mødeaftener, holder vi eller deltager vi i forskellige arrangementer som Kulturnat, Venus passagen eller DR’s julekalender program “Jul i Brorfelde“. Her er det muligt at få et kik i vores teleskoper. Det er ikke altid muligt at vise stjernehimmelen frem, da end ikke vi, kan bestille godt vejr til et arrangement.

Hvis du har lyst til at prøve om KAF er noget for dig, er du velkommen til at møde op og deltage i et par møder, ganske uforpligtende, inden du beslutter dig. Send evt. en mail til vores formand Søren Lynggaard, hvis du har spørgsmål.

Vi kan ikke love stjerneklare nætter til medlemmerne og vi kan ikke love svar på livets gåde, men vi kan love dig selvskab af ligesindede og et forum, hvor man kan diskutere astronomi, teori såvel som praktik.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.